Tove- dålig uppdatering...

Har varit riktigt dålig uppdatering från min sida i helgen... Så jag slänger in lite bilder på shelly istället<3


Tove- STOLT!

Är faktiskt riktigt stolt över den hära tårtan som jag gjorde på vejo's :) här kommer bild å även på rosen jag gjorde :)


Tove- svar på frågorna :)

Här kommer svaren :)

Har du en häst?
Svar: ja det har jag, "munsboro shelly".

Hur gammal är den/dom?
Svar: hon är 13 år.

Hur länge har du tänkt ha kvar shelly?
Svar: jag har inte velat tänkt den tanken, men minst 1 år till!!

Vad hade hon gjort innan hon kom till dig?
Svar: hon har tävlat MSV B med tre andra ryttare.

Tove är du frisk snart?
Svar: haha, Jaaa jag är frisk nu!!

När började du rida?
Svar: vet inte exat, men kanske när jag var 7-8 år, eftersom jag var 10-11 år när jag fick min första häst.

Sommar/vinter?
Svar: SOMMAR!! Eftersom jag både fyller å och då är de mest tävlingar :)

Vilken färg tycker du din ponny passar bäst i?
Svar: blått tror jag, men brunt å vitt är också fint på henne.


Tack för alla frågor, men fortsätt gärna fråga :)


Mikaela - godnatt bloggen!

bjuder på en stillbild från en film där vi hoppar MSVB och säger godnatt för ikväll!
 
Fina fina ponny jag älskar dig, snart 5 år tillsammans!

Mikaela- film in progress

har en liten film på G, så håll utkik här på bloggen nu framöver. blir lite blandat i filmen men de mesta har ingen sett, filmer och bilder som bara jag har sett och hållit hemliga ett tag nu så håll utkik!


Mikaela - ovisade bilder på dudde

tänkte bjuda på några ovisade bilder på dudde!
 

Tove- stallet

Veckan börjar gå mot sitt slut och i morgon är det sista dagen på vejo's... Känns sjukt tråkigt, trivs verkligen där :) håller nu på att ändra mina gymnasiumplaner. Efter som jag är så intresserad av att baka så kanske de blir typ konditor på gymnasiumet, men man vet ju aldrig. Men snart ska jag ner till stallet å rida min fina :)


Mikaela-svenska

sitter och har svenska just nu, är ledig imorgon om allt går som planerat, åker till sthlm med andres familj vid 3 eller något har ingenaning haha men måste hinna med stallet och lillan innan dess och hinna åka buss till umeå så ska ta ledigt för att hinna med allt!
ikväll ska lillan bara få en vilodag eftersom att vädret inte tillåter något annat, suck. red iallafall med sanna igår och hon var hur fin som helst, mycket bättre i benen också!
 
 

Tove- vejo's

På prao :D


Mikaela-trött

Träningen igår med krille gick hur bra som helst, han var verkligen kanon fin! Jag tror att Tove filmade lite i början av träningen så kan lägga upp de på bloggen sen om ni vill?


Tove- mums :)

Inte helt fel med fika på prao :)


Mikaela- jag saknar dig, ingen kommer någonsin förstå..

rubriken säger det mesta, one of those hard days.
 

Jag kommer alltid älska dig älskade ponny!

Tove- shelly

Ridit shelly lite lugnt dressyr barbacka idag på banan, hon var lite stel men vart mjukare å mjukare. Skrittade av lillarundan sen. Har även hunnit pluggat ganska mycke kemi, men nu äre tvn som gäller<3


Mikaela-Krille

sitter och har biologi atm och vi slutar om en hel timme, usch.
iallafall så ska jag träna krille imorgon på träningen och de blir nog super eftersom att jag ska tävla honom 90, 1m på hippo. ska även hoppa honom nästa tisdag också för att hinna rida han så mycket som möjligt. 
lillan var lite svullen i benen igår så jag for ut och skrittade en sväng på mjukt undelag och ska väl göra det idag också och se om hon är mindre svullen sen. 

här är fina krille som jag ska tävla!

Tove- sååååå härligt

Skrittade shelly ca 1 timma idag, passade även på att skritta ner till älven när de äntligen va härligt väder ;)


Tove & Mikaela - Frågestund!!

Nu kör vi en frågestund här på bloggen. Så fråga på, så ska vi försöka svara så bra vi kan :)


Mikaela-svenska

har svenska atm, slutar om ca en timme och min mage dödar mig men what to doo. förövrigt är jag glad osv, nä men andre kommer ikväll och sen ska jag och pappa fara och jaga imorn sen sover vi över hos farmor. lillan ska få skritta ut en sväng idag eftersom att jag red för irja igår så. 

Tove- saknar min ponny<3

Saknar min underbara ponny!!


Tove-

Läste att Mikaela ska få fara på hippotävlingen, blir så himla glad för hennes skull :) Men just nu så fortsätter jag att se på tv som jag gjort typ sen igår morse... Men hoppas på att kunna fara till skolan i morgon eftersom jag missar så himla mycket och måste jobba igen...<3


Mikaela- hippo tävling/lycklig

Är lycklig nu, ska få tävla krille eller kanske Max på hippo tävlingen. Känslan att äntligen få komma ut på tävlingsbanan igen är underbar! Älskar vindelns ridklubb, mina fantastiska tränare och alla fina ponnysar!!
Tränade Putte idag och han gick riktigt bra, kändes ovanligt att rida Bponny så blev några stopp men Julia sa att de såg fint ut så jag är glad iallafall. Natti


Mikaela- Träning

om ca 5 minuter åker jag iväg till vindeln för ännu en hoppträning för världens bästa tränare Anna Spencer! hoppas på att jag får rida fina max, men jag frågade då sist och då skulle de gå bra så de blir nog så. nu ska jag iväg så ni få ha de super, och så tycker jag att ni alla ska hoppas på att tove blir frisk, för hon skrev för ett tag sedan att hon hade jätte hög feber så hon skulle inte på stallet något ikväll.. älskade vän!


Tove- inte just nu...

Passar verkligen inte att få feber just nu...


Mikaela-slutar nu.

slutar skolan om exakt 4 minuter och då ska jag hem och äta sen vidare till min fina vän tove i vindeln för att träna, tar med mig kameran ifall hon kan fota lite. vi hörs!

Tove-finis!

Såå jäkla fin ponny å de bästa är att hon är min<3


Mikaela-Home sweet home

Är äntligen hemma efter ännu en skoldag. Började halv tio och slutade tio i två så dagen va kort. Nu väntar jag på maten och efter det så beger jag mig till stallet. Ska bara rida ut i skogen en sväng eftersom att hon gick ett gymnastiks pass igår. Studs 2 kryss på 50cm och ett räcke på 110. Har film så om ni vill se så får ni kommentera!


Mikaela-Biologi

sitter på biologi lektion just nu och har riktigt riktigt tråkigt. men snart har vi paus och sen var den här dagen snart över. 
 

Mikaela-Fixat bloggen lite

har suttit ett bra tag nu och fixat med bloggen, de börjar ta sig iallafall så jag får fortsätta senare då jag inte är så trött. nu ser den ju iallafall okej ut, så den ska bli supersnygg, eller de är min tanke iallafall.
Firade Felicia som fyllde 18 i fredags, kom hem igår och idag for jag ut och red med sanna. ska sova nu så ni får ha det super!
 

Tove- fina ponny!

Shellisen å jag avslutade jättebra. Vi kom trea i 1m å vann 110 :)<3


Sep. 16, 2012


Tove- stöcke

Sitter i bilen på väg till stöcke på tävling med shellisen<33


Tove-<3

Sexig ponny!!


Tove-ååhh!!

Det tar aldrig slut... Pluggar inför SOprovet...


Tove- idrotten

Chill idrott<3


Tove- <3

<3


Mikaela- skoldatorn

leker lite med skoldatorn, kom hem för ca en timma sen, vi hade bara 2 lektioner idag, så galet skönt! imorgon så har jag iallafall träning j vindeln, hoppas vid min gud att jag får rida min fina max igen! nu tycker jag att pappa ska komma hem och laga mat till mig för jag är så galet hungrig. helgen kommer bestå av tårta typ. nä men Felicia fyller 18 på fredag så då åker jag till umeå, och sen åker jag och andre tillbaka till lyksele på lördag kväll för att fira min underbara syster som fyller år på söndag!


Tove- helgen

I helgen har jag tränat dressyr, varit med Alicia, varit med på klubbtävlingen me lillan som slutade med en vinst. På lördagskvällen var jag med lillis å idag har jag städat, ridit, pluggat å nu film<3 här kommer en bild på Lillan <3


Tove- shelly

Här kommer en bildbomb på shelly!!


Mikaela- om dudde.

Ridgehill dudley. f.2000
Jag köpte "dudde" av en tjej som bor i vännäs. Provred honom 2 gånger och tyckte han var hur underbar som helst. Dock var han en typ av problem ponny då han inte hade hoppat så mycket och han var rädd om öronen och massa annat så vi fick börja om från början med honom. Jag arbetade honom bara från marken i säkert 2 månader, logerade och tömkörde och körde även lite NH med honom. Efter två lång månader började jag sitta upp på honom och jobba honom i dressyren få honom lugn och att han skulle lyssna. Han hade världens underhals när vi fick honom för direkt man tog i tygeln (red på vanligt tre delat bett) så höjde han huvudet så jag nästan hade huvudet vid mina bröst. Så vi tog honom till ATG och kollade munnen på honom och dom sa att de va nått utav de värsta dom hade sett han hade jätte vassa tänder som skavde mot kinden helatiden när han tuggade och blev förmodligen värre när man hade bett inne i munnen. Så dom filade ner och rundade tänderna i omgångar. Han blev direkt mycket lugnare och bättre att jobba. Han var hur fin som helst i dressyren innan slutet och skulle lätt kunna gå LA i dressyr. Sen kom hoppningen han stannade på 40-50 första gångerna sen fick han förtroende för mig och innan slutet hoppade vi LA banor på träning. Bytte bett till hackamoore(stavning?) och då började han direkt lyssna på mina förhållningar och sånna saker, han var väldigt het eller snarare jätte het i hoppningen men de gick frammåt. Efter ett helt år hade vi hoppat en MSV bana på träning och han gick super. Sen blev han halt, hade förmodligen haft en skada sedan länge tillbaka men han var aldrig riden så som han vart hos mig, ordentligt med andra ord. Red igång honom efter 3 veckor sen blev han halt igen så fortastte de ett tag till sista gången vi va där. Och då hade vi bestämt att sälja honom till en mindre ryttare som väger mindre och var kortare eftersom att han inte är så viktbärande och inte speciellt stor heller. Så vi sålde honom till en liten tjej i Uppsala som tävlar galopp och små hopptävlingar med honom och de går bara bra. Men jag saknar honom mer än allt min finaste ponny. Som vi kämpade och tog oss från att bara stå bredvid varandra till att hoppa MSV bana. Dessutom var han aldrig mer rädd om öronen under tiden han var hos mig. Den vänskapen vi hade, och den beslutsamheten vi hade var otrolig. Kommer nog aldrig känna ett sånt starkt band med någon igen. Min bästavän!
 



Mikaela- kort dag

Började halv 9 och slutade 20 över 10 idag, så himla skönt. Tränade Max igår och han gick super bra! Lillan vilade igår och idag ska hon få hoppträna för Anette :)


Tove- träningen

Har tränat lillan idag, gick jättebra även fast det regna typ hela tiden... Ska nog va med på klubbisen i helgen med henne någon klass :)

Shellisen fick vila idag å imorgon ska jag antingen rida dressyr eller i skogen, ser väl om det regnar mycket så att det blir halt i skogen, men här kommer en bild från helgen <3


Mikaela- Vindeln ikväll

ska på träning ikväll som dom flesta andra tisdagar också består av. ska iallafall ta med mig kameran så kanske tove kan ta några kort undertiden jag tränar, sen ska jag försöka hinna ta några på henne också innan mamma vill hem. hörs sen bye!

Mikaela- bilder bilder bilder

sitter och fixar bilder för fulla muggar, har suttit 8 timmar sammanlagt och är ännu inte klar. tur alla är så tacksamma, de är de som gör att de blir roligt!:)
 





Tove- kan det blir kallare??

Sitter på skolan med dubbla koftor, tjocksockar, vantar å halsduk och fryser ändå!


Mikaela- hårfärg

Fick en önskan om en bild på min nya hårfärg, här kommer den!:)


Mikaela- Långa dagar och korta nätter.

Har varit på tävlingen i Lycksele och hjälpt till, har även varit anlitad fotograf av ganska många, hade ungefär 700 bilder på två dagar så har lite att göra. Har varit jätte dålig på att blogga men har ju skola och sånt och nu har jag varit på tävling hela helgen så att de blev som de blev. Såg Toves fina bild på mig när vi blev plågade att rida i jockey läder mesta tiden av träningen, men jisses vilka benmuskler jag kommer få;) har hoppträning på tisdag i vindeln och sen på onsdag i Lycksele med lillan så de kommer bli toppen. Har även ridning i morgon största delen av dagen, awesome. Sen så avslutar jag inlägget med ett stort grattis till Tove som blev DM mästare, grattis!:)


Tove- Distriktsmästerskap 2012

Har varit riktigt dålig på att bloggen i helgen pga att det har varit tävling. I går kom vi tvåa i LB som var första omgången i DM:et. I LA fick vi ett nedslag men det var en jättefin runda :) Idag hoppa jag LA som var finalen i DM:et, den klassen slutade med en vinst och även guld i DM:et! Bästa ponny<3 bilder kommer sen ;)<3

RSS 2.0