Tove- Pretty little liars!!

For till stallet vid halv 8 i morse å släppte ut hästarna passade även på att skritta ut shelly då, men är hemma nu :) har suttit å sett Pretty little liars men nu en paus i badet å sen fortsätta se pll :)


Tove- bildbomb

Här kommer en bildbomb på en av mina ponnysar jag har haft.

Finaste Miss Ellie! R.I.P<3


Tove-lov

Lovet började as bra! For till mormor på fredag med mamma å shoppa lite på fredag å massa idag. När jag kom hem for vi till stallet. Men sen tillbringa jag kvällen med mina fina vänner Linnea, Erik å Emil<3 var väl en aning kallt men kul vare<3


Tove- stor kärlek

Utan att du säger något eller gör något så får du mig att le!<3


Mikaela - Träning för Micaela Blom

tränade lite dressyr för Micca som rubriken lyder.
Micca hjälpte mig jätte mycket när jag var mindre och jag måste tacka henne för utan henne och hennes underbara ponny Silver som jag red då hade jag aldrig tagit mig dit jag är idag. Hon har nog lärt mig det mesta jag kan. Men när silver gick bort så fick jag egen ponny och jag tränade inte för henne så mycket. Men jag insåg för ett tag sedan att de faktiskt är hon som lärt mig nästan alla grunder och mer där till och hon är så enormt duktig inom dressyren så jag frågade henne om hon hade lust att hjälpa mig lite och att jag frågade de ångrar jag verkligen inte, förstår vad hon menar mer än jag förstår dom flesta andra instruktörer. är henne evigt tacksam för allt hon lärt mig!
 
 
Micaela och hennes fina häst Tarpa-E

Tove- underbara du!

Asså det helt otroligt hur en häst kan få en så himla glad när man nere å bara less på allt, älskade underbara shelly!!!


Mikaela - less på filmen

är nu ganska så less på den där filmen från träningen som vissa fortfarande inte kan se, kommer nog kasta datorn i väggen om den inte börjar fungera snart. suck!
iallafall så har jag varit hemma från skolan pga av min dumma mage som vägrar sammarbeta med mig, är ganska less på den nu också. for iallafall till stallet för inte så länge sedan och red ut barbacka på lilla hjärtat. hon är så gullig, hon är rädd för reflexerna som sitter på sånnadär stora gröna soptunnor, dom lyser ju typ gult när man rider med pannlampa, så hon stog och flåsade och gick typ med 10 meters avstånd när hon skulle gå förbi haha söta ponny! 
 


 

Tove- stallet, plugg å sen kompis

Har varit i stallet å gått med shellisen sväng, nu dax för att plugga kemi å sen va med Linnea<3


Mikaela - Film

insåg att filmen inte funkade att titta på för vissa så jag hoppas den funkar bättre nu!
 

Tove- Daniel Svensson

Shellisen skötte sig super på träning för Daniel i helgen. På lördagen vare lite markarbete men vi fick även hoppa en linje med ett litet hinder fem korta galoppsprång till en oxer som vi höjde upp till ca 130cm! Shelly var sååå duktig. Idag hoppade vi bana först hoppa vi en uppvärmningsbana på ca 1m å sen hoppa vi ett varv till på ca 110-120cm å shellisen å jag var felfria :) bästa ponny! film kommer sen :)


Mikaela -Film

här kommer en kort film från i Tisdags då jag hoppade filippa. Hade inte film från hela träningen så här är de jag har och de va i mitten på träningen. tycker själv inte jag red så jätte bra, men hon hade tjorvat dagen innan så de va därför jag fick rida henne. har bara ridit henne 2 gånger men ändå tyckte jag att de blev bättre på slutet då var hon faktiskt riktigt fin och lyssnade bra. hon är ju trottsallt inte så gammal!
 
 
 

Tove-ponni

Har ridit dom här två söta ponnysarna :)


Mikaela - Lite bilder

här är några bilder från i veckan.


Mikaela- vinterland


Mikaela- sovmorgon

Har sovmorgon till halv 2 men duktig som jag är kliver jag upp och far till stallet för att rida innan skolan. Och filmen från träningen kommer upp på bloggen så snart som möjligt så håll utkik!


Tove- gårdagens mattelektion

Gårdagens mattelektion övergick till en lekstuga...


Mikaela - snöstorm

ska åka till vindeln ikväll för ännu en träning med krille, kommer bli hur bra som helst, plus att jag har en viss pojkvän som är så underbar som ska filma träningen ikväll. så nu får ni äntligen se en film på mig och krille, hoppas bara de är han jag ska rida nu då, men de skulle jag väl tro.

Tove- kvällstur med finaste :)

Har skrittat å travat i efter vägen å sen galoppera jag lite på ridbanan. Hon var så himla glad å pigg<3


Mikaela - Bild från tävlingen

har bara hunnit få tag på en bild från hippo tävlingen, så om nån fotade på lördagen och fick med jag och krille på bild så kan ni ju gärna skicka.
 
Foto: Agnes Croné

Tove- skola imorgon...

Taggar inte skola i morgon, men ska vad kan man göra.
Idag så red jag shellisen lite dressyr, hon var så himla mjuk å fin. Skritten å traven var helt fantastisk :)


Tove-klubbmästate 2012

Jag och shelly blev klubbmästare på D-ponny 2012 :)


Tove- stan med finaste

Var i Umeå med min finaste vän. De var den konstigaste dagen. De började ju bra med att vi gick på stan ett tag å sen åt på frasses, sen när de var dags för bio var vi typ nästan själv i biosalongen., men filmen asså fyfan... Har aldrig sett en så dåligt film. Äta sova dö hette den, men  efter bion for vi på donken å åt glass. Sen skynda vi oss till hemmakväll så jag skulle kunna köpa ett skal men då sluta mitt kort funka så då var jag tvungen å betala med pengar å sen vare bara att springa till tåget. På vägen dit så inser jag att jag inte har nå pengar till tåget så Julia stannar å tar ut lite pengar, när vi väl kommer fram till tågstationen så står vi på fel sida när vi ser tåget komma så vi kutar under till andra sidan hinner precis dit. Sen på tåget så ser Julia att vi är framme i vindeln så vi står vi dörren å väntar på att få gå av när vi ser en tåggubbe har gått ut å är på vägen in, så vi kutar till andra dörren å hinner precis gå å av. Asså vilken kväll!!<3


Tove- tränset

Har har ni en bild från hööks hemsida på tränset shelly har fått. <3


Mikaela - uteritt med sanna

red ut med sanna igår, de var kolsvart ute men som tur har man ju panlampor. satt en katt i diket som va as läskig, han lixom satt där och stirrade på oss jätte länge. lillan va pigg och frammåt som vanligt men lyssnade ändå hyffsat bra. hon är så fin mitt lilla hjärta!

Tove- dressyr

Shelly gick sååå himla bra på dressyrträningen för Lena idag. Känns att hon blir starkare och starkare i hela kroppen.
Idag kom mamma hem med ett nytt träns till shelly, så i morgon ska jag ner å prova de. Hoppas de passar, bild kommer senare på tränset!


Mikaela - älska livet

Har haft fullt upp idag, först suttit på föreläsning i 2 timmar, sedan vidare till umgransele för att fixa hagar och kolla till och fota lilla fem åringen som jag rider där på onsdagar. Åkte till stallet vid 6 och kom nyss hem efter en rid tur med sanna så nu ligger jag i sängen med popcorn film och en andre bredvid mig. Kan kvällen bli bättre?


Tove- shelly

Shellisen fick en skrittur igår :)


Mikaela - fixa schabrak

Håller på att göra om ett gammalt slitet vitt schabrak till ett snyggt och fräscht schabrak. Resultatet kommer senare.


Tove- resultat

LB- shellisen var inte riktigt framme å då börjar jag plocka i handen, så en bom föll men ändå riktigt nöjd för att vara första inne tävlingen.

LA- där var både hon och jag framme ordentligt å vi satte nolla och vann! Har verkligen världens finaste ponny<3


Mikaela - resultat

90cm - krille kändes riktigt fin och allt flöt på bra, nollade grunden han kändes lite trött i omhoppningen men nollade den med och hamnade just utanför placering. 
 
1m - han var ganska trött efter första klassen så fick inget riktgit flyt, fick ett stopp på andra hindret då jag glömde bort mina ben, kom för långt in i kombinatonen så han räckte inte riktigt till så han stannade där men då jag skänklade på honom så hoppad han stillaståendes men jag lyckades på nått vis hålla mig kvar och sen tog vi oss runt resten av banan riktigt fint!
 
Är riktigt nöjd över krille, han är så fin och ställer verkligen upp för en! hoppas jag få tävla honom fler gånger, roligt att Elin som tävlade honom förut tycker att jag rider honom bra, blir så glad :D
bilder kommer upp senare, film kanske också kommer upp iallafall från LC, LB rider jag som en kratta först halvan så vet inte om jag vågar lägga upp den haha.

Tove- hippo

Nu rullar vi mot hippo!! Taggad till 1000!!


Tove- tävling i morgon

Ponny ny duschad å rakad. Hon ser väldigt taggad ut på att tävla i morgon. De blir iallafall 105 å 110 :) de är sista tävlingen i år... Känns grymt tråkigt...


Tove- plugg...

Har pluggat lite kemi ett tag, men ska sen ner till stallet å packa och raka shelly eftersom de är tävling i morgon<3


Tove- utsläpp

Känner mig riktigt taggad på att klivia upp i morgon och släppa ut hästarna...


Mikaela - nedräkning

Bara imorgon kvar, sen äre tävlingsdags! Saga hänger med hem till mig efter stallet, då ska vi tjocka oss ordentligt och bara se på film eller nått, härlig kvalitetstid. Sedan kl 10 på lördag åker vi iväg till vindeln först för att hämta snygg ponnyn som ska borstas och fixas. Tur jag har hjälp med mig hehe. Sedan ska vi lasta och packa alla grejer sen åker vi vidare till hippo för att hoppa två klasser, 90 och 1meter :)
Godnatt!!


Tove- kemi

En helt vanlig kemilektion :) (bilden kom lite sent för jag hade inget internet på dagen)


Mikaela- min dag

Här kommer bilder från idag.


Mikaela - träning

Är hemma nu, har just ätit och nu ska jag ut med vovven en sväng sedan bär det iväg till vindeln för att hoppträna krille en sista gång innan tävlingen. Ska ta med mig kameran så vi får väl se om de blir några bilder denhär gången!


Tove- :)

Sitter på torget å lyssnar på musik. Har rast till typ 10 å det finns verkligen inget att göra...


Mikaela - Skolaskolaskola

sitter på svenskan nu och gör absolut ingenting, har ungefär så tråkigt som kan kan ha. så jag tänkte passa på att fråga om de är nått speciellt ni vill att vi ska skriva om här på bloggen, kom med massa förslag nu!

Mikaela - new in

Köpte mig ett riktigt fint schabrak i Stockholm, här får ni bild på det!
Vad tycks?:D


Mikaela-Dålig uppdatering

har varit i stockholm hela helgen så har inte kunnat skriva någonting på bloggen, har iallafall haft riktigt roligt där borta men är så glad över att vara tillbaka i lilla lycksele nu. fick iallafall med mig en tröja och ett riktigt snyggt schabrak, bilder kommer väl upp senare. är förövrigt riktigt taggad på heglen då de är hippo tävling!
 

RSS 2.0