Tove- trött ponny...

Trött ponny efter ett hårt dressyrpass idag<3


Mikaela - trötter

börjar 20 över tolv imorgon så de känns ju bra att jag kan sova till 11 istället för 7. sen har vi idrott och sen ska vi se film i två timmar på engelskan så då ska vi trycka godis som aldrig förr. efter de så slutar jag. värd dag? red iallfall ut med lillan igår, red mot tuvträsk. de hde tinat lite så hon fick ta en kort galopp på första gången på en vecka då han bara skrittats långa turer. idag hade pappa fixat stallet så då behöve jag inte fara dit något, bäst pappa jag har. har inte så myket mer att skriva, vi hörs!

Tove-tränig

I kväll har Shelly fått hoppat för första gången på ca 4 veckor då hon har haft lite skritt/vila efter tävlingsäsongen. Gick faktiskt helt okej, shellisen fick ställa upp lite extra för mig eftersom min tumme inte är helt hundra än och jag var lite ringrostig. Tur jag har min underbara häst!
 
Men annars är det VÄLDIGT mycket just nu. Vi har bal snart och det är mycket som ska fixas inför den och sen kommer de bara mer och mer plugg nu eftersom betygen ska sättas snart. I morgon kommer vi vara i skolan från typ halv 9 till typ 20.00! OMG!! Jag kommer dö! haha nee men skolan har nå öppet hus. Men nu drar jag mig nog till sängs, tjoooooo!!
 

Tove- julpynt på G!

Efter en lång sovmorgon vare dags för lite städning och julpynt för familjen Gustafsson. Sen är de nog stallet som står på tur :)


Mikaela - header

 
vi har nu fått en ny header som jessica har gjort, tack så mycket!
sen så äre ju ungefär världens sämsta upd på den här bloggen, men vi ska försöka ta tag i det nu.
red iallafall ut med sanna igår, de blev en skrittur på 45 min. eftersom att de är så hårt ute kan man typ bara skrittaa så vi har skrittat ungefär 1 timma och 30 minuter varje dag den här veckan. och de är ju också en bra träning fför hästarna.
 

Tove- kaos!

Denna vecka är verkligen en upp och ned vecka. Har väldigt mycket plugg, många beslut som ska tas, tankar som flyger runt i skallen och ovanliga saker sker. Men att få fara ner till stallet och träffa sin underbara ponny kan verkligen få en att koppla av!


Tove- Kilmac Boy

Red denna lilla söta kille ikväll för Camilla. För er som inte vet vem det är så kan jag berätta lite om han.
Han heter Kilmac Boy, 6årig valack, ridskolehäst på klubben. Jag ska rida han under några veckor, pga att han är spänd och rädd. Så att han får vänja sig vara i ridhuset och inse att de inte är farlig. Men annars är han världens gosigaste och snällaste häst. Han är super trevlig att hantera och en underbar personlighet.


Tove- lördag

Har varit en härlig dag. Först for jag å mamma på skoaffärn, sen bullbak, plugg, stallet och tvmys. Har hunnit riktigt mycket men ändå inte stressat såååå skönt!! :)


Breaking Dawn!

Äntligen är biljetterna bokade å vi sitter i bilen på väg till Umeå för att se Breaking Dawn part 2!! Så jag har längtat!


Tove- dålig uppdatering...

Har varit riktig dålig uppdatering från min sida. Men de har inte hänt så mycket, tummen vill inte sluta värka... Men var bah tvungen att fara ut med shellisen eftersom jag inte ridit p typ 5 dagar. Tummen fick lida lite extra, men aja. Nu äre plugg som står på schemat!


Mikaela - Ridgehill Dudley

älskade ponny, saknar dig så oändligt mycket!

Mikaela - trötter

har engelska nu,igår så red jag ut med sanna barbacka på ponnysarna, sen när vi va i mitten av den mörka skogen så började vi prata om slender och allt läskigt så vi höll på dö. nä men vi överlevde iallafall och ikväll ska lillan få en vilo dag. 
 

Tove- fyy alltså!!

Efter ett hemskt besök hos doktorn så har jag fått antibiotika som jag ska äta i 10 dagar och ridförbud tills helgen är över... Fy, att ett skärsår kan orsaka så mycket. Men jag fick iallafall tröstpizza ikväll :)


Tove- fråga

Fick en fråga om vilken sadel jag har. Tyvärr har jag ingen aning vilket märke de är, men jag kan kolla upp det :)


Mikaela - här är bilderna!

Visst är hon fin för att vara 23år? :')

Tove- förslag??

Har inte så mycket att skriva om just nu eftersom shelly har vila eller jag skrittar henne. Så om ni har något förslag på vad jag ska skriva om så säg till, känns som bilderna börjar ta slut eftersom jag typ lägger in bilder jämt! :)


Mikaela-bilder

Bilder på jag och lillan kommer senare ikväll. Hoppade inte pga att de var så hårt underlag men bilder blev det iallafall!:)


Mikaela - hoppning

Red ut på lillan i förrgår och igår. I förrgår red jag uppför berget så hon fick jobba ganska mycket med ryggmusklerna och igår red jag ut på en lugnare sväng, travade och skrittade mest! Idag hade jag tänkt hoppa så då ska andre få fota så ni får bilder senare!:) hade bäst!


Tove- häst??

Börjar bli riktigt osäker om de är en häst eller ett marsvin jag har??


Tove- Fredag!

For till stallet på förmiddagen, sen vid sex for vi på kalas till mamma å pappas kompis. Efter maten vare skräckis hos Alfred, usch!! Ne men han va inte så läskig, men nu ska jag å Linnea sova! Bye bye<3


Tove- bilder

Slänger in lite bilder!


Mikaela - värdelös uppdatering

Ursäkta så mycket för dålig, riktigt värdelös uppdatering från min sida men har haft så mycket att tänka på. Åkte till Umeå i söndags och for sedan vidare till Åre med andre på måndag. Kom nyss hem och nu ska jag till stallet. Saga Ted lillan i tisdags så hon har inte bara stått och möglat i stallet iallafall!
Skriver mera om ridningen ikväll!


RSS 2.0