Tove- sista ridturen

Ridit sista gången för i år på min ponniiiii!!


Tove- shelly's fikastund

Shelly tyckte visst att hon förtjänade lite fika efter ett hårt dressyrpass för Lena Unneby :)


Tove- Munsboro Shelly!

Finaste shellisen!!


Tove- Trött tjej!

Vaknade vid halv 1, gick ner å gjorde en macka men ligger fortfarande kvar i sängen! Kanske bäst å kliva upp snart eftersom vi ska å äta middag hos Lotta å Magnus kl 5. Hehe trött tjej!!


Tove- Cupcakes!

Bakade små söta cupcakes med min nya maskin som jag fick i julklapp av min underbara moster!! Har ingen bild på maskinen nu, men kan lägga upp de nån dag :)


Tove- God Jul

Jag och Shelly önskar alla en God Jul!


Tove-Snöbollar

Har bakat idag igen. Den här gången blev det snöbollar, gjorda av vitchocklad, grädde, lime å kokos. Något jag rekommenderar!


Tove- julklappar å ridning

Har varit i stan ä handla de sista julklapparna, sen bar de av ner till stallet för ett dressyr pass med fina ponny! Hon gick riktig bra idag. I går hann jag faktiskt med lite julbak, men i morrn är städning nästa hela dan som gäller... Aja, har gött!


Tove- 2012

Tänkte sammanfatta mitt 2012 inom hästvärlden.
 
Året startades väldigt sorsligt, den 4 januari fick min förra ponny Miss Ellie somna in... Sedan började allt såsmåning om flyta på som vanligt och tävlingarna med Shelly gick bara bra. Vi kvalade 120cm efter bara 3 månader på tävlingsbana tillsammans. Ungefär den tiden på året sålde vi Pottan, min förra ungponny till David i Roberstfors.
 
Jag och Shelly hann under hela 2012 kvala 1m, 110cm och 120cm, samla ihop 5 globengehäng och ca 30 rosetter, vinna DM:et, KM:et och ponnychampionatet inom hoppning för alla ponnysar i hela västerbotten. Tror aldrig jag har haft ett så bra tävlingsår någonsin! Nu så taggar vi 2013, ett nytt å med nya möjligheter!
 
Kram Tove

Tove- Du gör mig lycklig!

Munsboro Shelly<3


Tove- munsboro shelly

Tränade min lilla skrutt idag för Camilla, gick riktigt bra. Allt flöt på å ponnyn var pigg!


Tove- snart stallet!

Ska strax äta sen mot stallet!!


Tove-intervaller

Tog ut denna ponny på lite intervalltränig i djupdsnön med Marre å Dottisen :))


Tove- bästa ponny!

Shelly var som en kanonkula idag, hon bara exploderade av energi! Vi hoppade en bana på 100-120cm lekande lätt! Fina ponny!!


Tove- hoppträning med shelly!

Ska snart ner till stallet å hoppträna shellisen!


Tove- balen å lucia

balen vart riktigt lyckad och alla verkade ha trevligt. I dag var de lucia, kan ju säga att jag hade grymt mkt stearin i håret i ansiktet. Men aja nu är de slut för den här gången. Kvällen avslutades på svindelrockarna med Emil, nu sova!!<3


Tove- balen

Har inte haft någon lust att blogg i helgen och inget att skriva om... idag är det bal eller Nobelfesten som den egentligen heter :) grymt taggad. Jag slutar vid lunch så vi ska kunna fixa ordning de sista. Sen blir det hem och äta sen så ska Emelie Boström fixa mitt hår och sminkningen. Men nu kommer få bilder någon dag efter balen, men ni kan få el smyg titt på mina skor :) hare gött!


Mikaela - värdelöst

ska faktiskt skärpa mig angående bloggen, men har inte haft så mycket att skriva om heller. lillan har gått 5 dagar förra veckan, hon vilade tisdag och onsdag för då var det jätte kallt. annars har hon skrittats eller ridits i skogen. ska till stallet direkt efter skolan och rida eftersom jag är själv hemme ikväll så mamma å pappa jobbar. hade bra!
 

Tove- stallet, Marre å sen stan!

Har just ridit shellisen, ska strax hem sen bär de av till Marre och imorrn stan! Vi höres!!

Tove- Simply the best!

Igår flög ponnyn dom en Gud över hinderna och idag var hon som en kanonkula ute i de kalla vädret. De var bah att hålla i sig! Men det är så himla roligt att hon bara blir finare och piggare hela tiden! Älskad ponny<3


Tove- stallet

Mot stallet!!


Tove- skrittur

Var ute på en skrittur i de kalla vädret med denna lilla överpigga ponny som bara kasta med huvudet och börjar studsa!!! Haha


Tove-otur..

Kan man ha mer otur??!!
Först tummen, sen magkatarr och nu feber. Asså vad är de här?? Aja är snart inne på en tredje film med lite bullar samtidigt!


RSS 2.0