Tove- 2 1/2 timma i stolen...

Satt 2 1/2 timma på en stol hos frissan, men det vare värt! Har nu gjort typ röd/bruna slingor i hela håret + klippt topparna och klippt upp håret lite :) Har ingen bild än, men det kommer snart :) I morgon bär det av till Lycksele för tävling :)


Tove- :)

Kom hem för en stund sen, har varit på östenvallen och tittade på killarnas match. Men nu ska jag dra mig till sängs :)


Tove- Haha

Va bah tvungen!! Fortsätt träna Mikaela<3


Tove- Blöt ponni

Tog in en väldigt blöt ponny från hagen idag ;)


Tove- dagens outfit

Slänger in en dagens outfit :)


Tove- är helgen redan slut??

Oj vad helgen gick fort asså! I fredags träna jag å shelly för Petra, det gick helt okej. Både shelly å jag var lite överladdad... Men tillslut vart det ändå bra. I lördags for jag med familjen å mormor till övik. På förmiddagen badade vi på paradisbadet och på eftermiddagen gick jag, mamma å mormor på stan. Jag fick en svart tjocktröja, ett par röda byxor och en lila halsduk :) sen fick jag en i Phone 4s av mormor. OMG jag har världens bästa mormor, men affären hade stängt då. Så idag for jag, mormor och pappa till media markt å köpte den. Jag köpte även ett skal <3


Mikaela- upp och iväg

Kom hem från Umeå för en stund sedan. Vart en fredagkväll med mycke kaos, usch vilka människor de finns asså. I lördags åkte vi och bowlade med några fina människor, så otroligt roligt de var, och jag satt en strike på första kastet;) Iallafall så hämtade mamma mig från tåget och sen for vi på stan och åt en korv sedan köpte jag lite grejor till migsjälv och nu har jag just landat hemma och har bytt om så nu ska jag iväg till stallet för att rida min fina. Skriver mera sen puss!


Tove- Övik

Slänger in ett inlägg så ni inte tror att jag har gett upp att blogga.
Idag har vi varit i övik å badat och shoppat, så har inte haft tid å blogga ordentligt... I morgon ska jag försöka skriva ett blogginlägg om hur allt ligger till just nu :)

Mikaela- my love


Tove- skola mm...

igår vare teori på klubben, å så fick shellisen en skrittur. men kom hem från skolan för ett tag sen, har väl varit en helt okej dag. Vi fick äntligen skåpen. Men ikväll ska jag nog rida shelly iskogen i alla gångarter, får se om jag kör galoppbacken :) 
crazy ponniii!!

Mikaela- Första skoldagen!

första skoldagen är nu avklarad, vi gick runt i skolan fick lite fika och sen slutade vi halv 11. imorgon ska jag till sjukan för att göra en magentröntgen på mitt knä, äntligen efter 2år av smärta så ska dom försöka göra någonting åt de. har iallafall sovmorgon till 10 i 10 imorgon så de känns ju bra! slutar även 10 i 2 så de lär bli en kort skön dag imorgon! men nu ska jag äta lite mat så ni får hade bra puss!


Tove-tävlingen

har inte kunnat blogga i helgen då det var tävling, men i fredags i LA fick jag två nedslag pga att jag å shelly var lite över taggad å red på för mycket å samma sak hände i LA+ på lödag , men på söndag var vi lte lugnare i LA och nolla grunden med tyvär ett nedslag på sista i omhoppningen. Efter LA efteranmälde vi MSV B, fick ett nedslag i grunden, å sen vart det omhoppning på frya fel. Vi fick då ett nedslag men kom ändå tvåa. Det har verkligen varit en lärorik helg ;)
Men nu har jag just kommit hem från skolan å ska fika lite å sen stallet tror jag ;)
- t

Mikaela- skola

Känns att verkligheten har kommit ikapp en nu, ska till skolan kl 3 idag för att kolla runt å träffa lärare osv. Tur att jag och saga hamnar i samma klass iallafall för vad skulle jag göra utan henne? Kom hem från Umeå igår somsagt for till stallet och mysred med lillan i skogen och sen fixade jag mig och drog ut med mina underbara vänner. Nu måste jag duscha å ringa saga så ni får hade bra sålänge hejs!:)


Tove- Packning

slänger in ett snabb inlägg nu när vi håller på att packa förfullt. Vi ska ju till SURF på tävling i dag till söndag. Ska snart ner å packa klart det sista å tvätta shellisen. Men i helgen ska vi hoppa NM:et som är en klass varje dag, alltså LA, LA+ och MSV B. Taggad till 1000. 

tove- bad bad å bad

igår fick shelly jobba lite intervaller i skogen å sedan på kvällen for jag å linnea till abbortjärn å bada där vi träffa isak  å nå andra ;) 
Å idag igen for jag å Linnea till abbortjärn fast med emli, tobias, filip å ante. Men nu står stallet på tur ); vi höres ;)

Mikaela- trött

Är riktigt trött nu, skjutsade precis hem saga och nu ligger jag i sängen. Ska upp 10 imorgon för att rida och fixa allt innan bussen till Umeå går. Kommer vara i Umeå tills på lördag så de kommer nog inte bli så mycke upd för min del. Nu ska jag försöka sova så godnatt:)


Mikaela- Träning

Jag red fina Max idag, han var verkligen superfin och vilken känsla man får när man hoppar med honom! Och som Tove skrev så hoppade vi en typ vattengrav idag på träningen och Max var lika duktig som alltid:) kommer ha träningsvärk efter att Anna plågade oss med att stå i jokeysits (stavning?) i typ en kvart av träningen haha. Benen skakade när jag hoppade av Max haha Ojoj, bra ben muskler;)
Ska sova nu så bilder får ni senare hejs:)


Tove- Flygande ponny

Har tränat shellisen idag för Anna, var en riktigt rolig träning, vi fick hoppa över en typ vattengrav, eller det var en grind fram och två vattenmattor bakom. Det vart totalt 3m lång å shelly bara flög över. Men nu drar jag mig till sängs, godnatt :)

Tove- oh yääh

Hej slänger in ett snabbt inlägg från mobilen. Är i rödå hos Julia å snart blire tältning med massa folk.

men idag fick shelly en lång skrittur i skogen och i helgen är det tävling på surf, tagga!!

Mikaela- glada hästar

byggde hage idag, från 10 till halv 4 ungefär. men nu har dom mycket mat i magarna förhoppningsvis haha. nu är jag riktigt trött och vill bara sova, men de blir nog att se lite tv eller film för klockan är ju bara 10.
hoppas på att angelina kommer till mig nästa helg, alltså den som kommer. en dag på stan på lördag och då ska vi gå lös som aldrig förr :D 
ska lägga mig i sängen nu så hade bra puss :)


Mikaela- projekt hagbygge

Ställer klockan på 7 imorgon för att släppa ut hästarna, sedan ska vi bygga en ny fin hage till pollarna, blir en heldag i stallet skulle jag tro.
Idag så skrittade jag ut med lillis och hon var så otroligt lugn och fin, mitt lilla hjärta! nä nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorgon, godnatt:)


Tove- Dubbel vinst!

Hade grymt kul på laserdome i går med julia, ida, matilda, anna-sara, johanna, wille, agnes å filip. Men det är verkligen inte min grej, blev typ nästan sist båda gångerna ;) men aja hade kul iallafall ;) 
I dag var i vännäs på tävling gick verkligen jätttebra ;) vinst i båda LA och MSV B, så nu funderar vi över om vi ska fara i morgon eller inte. aja vi ser väl ;) 

Mikaela - Pigg liten ponnyskrutt

red ut idag i det fina vädret, va minst 20 grader ute.
jag red efter gamla tuvträsksvägen, det är en gammal jord väg eller hur man ska förklara som är rätt så lång. hade planerat en rätt så lugn tur eftersom att de va så varmt men lillan hade nått helt annat planerat. Hon studsade och hade sig haha, de märks då inte att hon börjar bli gammal. galopperade av henne lite sen skrittade vi hela långa vägen hem. sen gick jag ner till sjön och badade henne så att hon skulle få svalka sig, stackarn va ju helt genomblöt i svett haha:)


Mikaela- om dudde

vill ni veta något om min förra ponny Ridgehill Dudley "dudde" ?
t.ex om hur han var när vi köpte han, framgångar/motgångar, vad som hände och varför vi sålde honom?:)



Tove- tävling imorgon :]

Hej svejs!! Var till stallet i morse och red å packa inför helgen, då det är tävling i vännäs. Ska hoppa LA och MSV B  på lördag å så får vi se om vi åker på söndag eftersom det är en tredagars tävling på surf nästa helg, men om jag hoppar på söndag så blir det bara LA då ;) men nu sitter jag bara å väntar på att klockan ska gå lite snabbare för jag ska till umeå med massa trevligt folk å spela laserdome ;) kommer blir kung!! 

Mikaela - Ny design och header

vill säga tack till Kajsa Dahl som hjälpte oss med bloggen. den blev superfin!
nu ska vi blogga mycket här, ska gå och lägga mig i min varma sköna säng strax, ska upp kl 7 och fara till frissan. Ska färga håret och vilken färg det blir får ni se senare;)
jag har en fråga, vad vill ni se här på bloggen?:)
släng in en kommentar om vad ni vill veta och se här på bloggen.


Mikaela - Anette Träningen

kom hem från umeå för en stund sen, fick med mig ett par mörkblå JW ridbyxor, deltor till bettet och lite annat smått och gott.
igår så tränade jag för Anette med lillan och de gick superbra. hon hoppade kanon fint över 110 hindret, kommer nog hoppa en LC på Lycksele tävlingen den 1-2 september bara för skojs skull. ska bjuda på några bilder från träningen. tack till bästa saga som fotade! 
vill ni ha mer bilder så får ni kommentera :D

 

 


Välkommen hit!

Hej!
Välkommen till våran nya hästblogg! Här kommer vi skriva mest om vårat hästliv men självklart om annat också. Hoppas ni gillar den! Komentera gärna, kram Tove och Mikaela <3
 
 

RSS 2.0